ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вперше відсвяткують Міжнародний день православної молоді

|

15 лютого, у день Стрітення Господнього, святкують Міжнародний день православної молоді. З нагоди цього дня команда православного молодіжного веб-порталу hram.lviv.ua запрошує молодь до спільної молитви, бесіди зі священиком та лекції на тему «Молода людина і Христос», інформує прес-служба Львівської міськради.

Міжнародний день православної молоді було встановлено рішенням 14 асамблеї Всесвітнього православного молодіжного руху у 1992 році з благословення предстоятелів усіх Православних Церков світу.

«Часто, коли молода людина приходить до храму, то відчуває себе одинокою серед старших поколінь. Тому ця зустріч покликана згуртувати православну молодь, свідомих людей, яким важливий власний духовний розвиток, втілення християнських цінностей у своєму житті та житті оточуючих. Окрім того, це чудова можливість поспілкуватися, знайти однодумців, друзів, а також у невимушеній бесіді зі священиком отримати відповіді на питання, які хвилюють», – каже Марія Сидір, заступниця шеф-редактора сайту hram.lviv.ua.

Очолить молебень і розмовлятиме із молоддю протоієрей Віктор Феденьків, настоятель храму Всіх святих землі української міста Львів.

«У сучасної молодої людини виникає багато питань у сфері духовного життя, у стосунках з Богом. Щоб допомогти знайти відповіді на ці складні питання, 5 років тому був створений православний портал hram.lviv.ua. Але ми розуміємо, що молодь також потребує живого спілкування і молитви, яка є крилами душі людини», – повідомив Юрій Браніцький, шеф-редактор православного молодіжного веб-порталу hram.lviv.ua .

Зустріч відбудеться 14 лютого о 18:00 год у храмі Всіх святих землі української (вул. Миколайчука, 2а)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *