ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні виявили пістолет та електрошокер

|

Протягом доби  у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава – Руська» прикордонники Львівського загону виявили газовий пістолет та електрошокер, повідомила помічник начальника Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник.

За її даними, на виїзд з України  на смугу руху «червоний коридор» прибув мікроавтобус марки “Фіат”, під керуванням громадянина Республіки Польща. Під час проходження прикордонного контролю у прикордонників виникли підозри щодо ймовірності переміщення даним транспортним засобом заборонених предметів.

Службова собака “Чіп” винюхала зброю, яку було виявлено в в ніші для рукавичок передньої панелі салону. Це виявився газовий пістолет з  маркуванням на одній із сторін “KOLTER” RMG19.

У другому випадку  також на виїзд з України  на смугу руху «червоний коридор» (вантажний напрямок) прибув вантажний автомобіль марки “МАН”, під керуванням громадянина України.

Під  час проведення спільного огляду транспортного засобу прикордонники виявили в кабіні водія електрошоковий пристрій в паперовому чохлі з  маркуванням “WS-800 TYPE”.

Електрошокер  та газовий пістолет були передані працівникам Жовківського РВ УМВСУ у Львівській області.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *