ОСТАННІ НОВИНИ

У 2013 році міська рада повинна погасити кредити на суму 19,8 млн грн

|

За інформацією департаменту фінансової політики Львівської міськради, у 2013 році з міського бюджету за запозиченнями повинні повернути 19,8 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як повідомив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук, 18 млн грн. міська рада повинна повернути за запозиченнями серії С, 1,7 млн грн. – відсотки за кредитом «Ощадбанку», та 0,1 млн грн. – відсотки за кредитом «НЕФКО».

«Якщо говорити про кредити, то у нас був дуже складним минулий рік, коли ми гасили позику, яку брали, випуск облігацій в нас був в 2007 році. Ми фактично взяли тоді позику на суму 20 млн. доларів. А в минулому році, коли треба було віддавати, у зв’язку з інфляцією ця сума зменшилась до 10 млн. доларів. Це уже вигідно для міста, тому що за ці кошти ми зробили дуже багато робіт.

Цього року віддавати потрібно невеликі суми. Для бюджету вони не будуть складати якихось надзусиль», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 20 липня 2012 року були погашені облігації серії А на суму 50 млн грн., та 18 грудня 2012 року – серії В на суму 42 млн грн. У квітні минулого року було погашено 4,7 млн грн. кредиту для закупівлі автобусів та тролейбусів для ЄВРО-2012 із загальної суми кредиту – 16,4 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *