ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці знайшли ще 11 мільйонів під час перевірок

|

Майже 11 млн. грн. додатково отримав бюджет за результатами документальних податкових перевірок у січні, інформує прес-служба ДПС у Львівській області.

Усього протягом січня 2013 року донараховано 33,9 млн.грн. узгоджених сум за актами документальних перевірок, проведених підрозділами податкового контролю податкової служби області. Це перевищує показник січня минулого року більше, ніж у два рази (16 158,8 тис. гривень).

Відбір до проведення планових перевірок здійснюється виключно із застосуванням ризико-орієнтованої системи за визначеними критеріями ризиків. Такий підхід унеможливлює використання різноманітних схем ухилення від оподаткування та підвищує рівень податкової віддачі так званих «мінімізаторів». У той же час сумлінний платник не зазнає втручань у свою роботу з боку податкових органів.

Завдяки застосуванню цієї системи рівень узгодженості донарахованих за актами документальних перевірок сум у січні цього року сягнув 93,9%. Наразі до бюджету забезпечено надходження «живими коштами» в сумі 10,9 млн. гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *