ОСТАННІ НОВИНИ

Кужель посадять на 10 років?

|

Народний депутат від ВО “Батьківщина” Олександра Кужель заявляє, що влада готує проти неї справу, щоб посадити на 10 років. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора відразу декілька поважаних мною журналістів повідомили про те, що в журналістському середовищі вперто циркулюють чутки про підготовлюваний проти мене звинувачення в злочині проти основ національної безпеки України (стаття 119 Кримінального кодексу). Покарання – від 3 до 10 років позбавлення волі», – написала вона.

О.Кужель також повідомила, що у той же день відбулася ще одна безпрецедентна подія. Двох депутатів своїм рішенням вищий адмінсуд позбавив депутатських повноважень. Одного за те, що відмовився приєднатися до більшості, другого – за те, що ця більшість зібрався покинути.

«Це – знак залякування всім «заколотникам». Це – відкрита демонстрація того, що в Україні кожен може бути засуджений за велінням влади. І нехай ніхто не спокушається – доля політв`язня Тимошенко може стати долею і будь-якого простого українця. У цій країні немає права та суду. У цій країні є тільки свавілля – правовий та кримінальний.

Вона також додала, що не боїться, адже «боятися можна тільки того, хто сильніший».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *