ОСТАННІ НОВИНИ

Меру не вдасться нажитися на проведенні у Львові «Євробаскету-2015», - Хруставчук

|

Ухвалою № 2114 мер Львова, руками недобросовісних депутатів, фактично привласнив земельні ділянки площею2,7 гана вул. Липова Алея, 5, які мали б в майбутньому належати ФК «Карпати» та дітям, що тренуються на футбольних полях. Про це заявив голова ЛОО ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук, коментуючи прийняту 7 лютого 2013 року Львівською міською радою Ухвалу, згідно якої, комунальному підприємству ЛКП «Спортресурс» було надано дозвіл на будівництво багатофункціонального спортивного комплексу до «Євробаскет – 2015».  Про це повідомила прес-служба ЛОО ВМГО «Молоді регіони».

На думку Богдана Хруставчука, депутатам Львівської міської ради, що всліпу проголосували за ухвалу № 2114, варто було б пильніше роздивитися текст документу, який вони підписали.

«Складається враження, що свободівці – маріонетки в руках Садового, який просовує їм під різними соусами сумнівні ухвали. Дивним є те, що у рішенні проголосувати за ухвалу № 2114 депутатів ЛМР не зупинила, ані їхня необізнаність у питанні, ані те, що сама ухвала не завізована постійними депутатськими комісіями, а отже є сфальсифікованою. Складається враження, що ті представники депутатського корпусу, котрі проголосували ЗА дане незаконне рішення, прикриваючись власним невіглаством, маскують свою причетність до земельних афер Андрія Садового», – висловив думку Богдан Хруставчук.

Громадський діяч зазначив, що у 2008 році ухвалою №1919  було погоджено місце розташування та надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою  ТзОВ “Клуб професійного футболу “Карпати“ земельної ділянки, що входить до обслуговування  цілісного майнового спортивного комплексу “Україна”.

«Згідно логіки, наступним кроком Садового мала б бути ухвала про погодження проекту землеустрою  ТзОВ “Клуб професійного футболу “Карпати“ на даній ділянці. Тоді б карпатівці отримали можливість далі розвивати благоустрій на земельних ділянках по вул. Липова Алея, 5 та будувати там  нову інфраструктуру. Проте мер нахабно, руками депутатів, надав комунальному підприємству ЛКП «Спортресурс» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою на території, яка вже 5 років знаходиться у розпорядженні ФК «Карпати», – підкреслив голова «Молодих регіонів Львівщини».

Богдан Хруставчук висловив переконаня, що питанням свавілля Андрія Садового та його команди обов’язково займуться правоохоронні органи та центральна влада.

«У земельних махінаціях Андрій Садовий вже дійшов до такого рівня беззаконня, що дозволив собі поїхати на нараду до Президента з сфальсифікованими документами. Складається враження, що наш мер настільки горить бажанням сконцентрувати все у своїх руках, зокрема і кошти виділені на проведення у Львові «Євробаскет-2015», що втратив здоровий глузд»,  – зазначив Богдан Хруставчук.

Він підсумував: «Львів вже ледь не впустив з рук «Євро-2012». Адже, саме Андрій Іванович не дав тоді можливості приватному інвесторові збудувати Євроарену. Якщо Андрій Садовий не вгамує своїх амбіцій щодо земель Львова – ми взагалі втратимо можливість проведення Чемпіонату з баскетболу 2015 року».

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *