ОСТАННІ НОВИНИ

На «Гарячу лінію міста» найчастіше звертаються мешканці лиш двох районів Львова

|

До операторів «гарячої лінії міста» надходить все більше інформаційних запитів, тоді як аварійних звернень щодо електропостачання та вуличного освітлення у 2012 році поменшало вдвічі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Незважаючи на зростання загальної кількості звернень, по більшості проблемних позицій ми спостерігаємо стійку динаміку до зменшення. До прикладу, кількість звернень щодо проблем з електропостачанням та вуличним освітленням зменшилась вдвічі. Якщо так триватиме і далі, то через 1-2 роки ці питання взагалі не будуть актуальними», – начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик.

За її словами, у порівнянні з 2011 роком відбулося суттєве зменшення звернень щодо витоків каналізації у підвалах (кількість запитів скоротилася вдвічі), щодо ремонту конструкцій будинків (були проведені відповідні роботи і в 2012 році це питання не було актуальним для мешканців), щодо проблем із дахами (незначна тенденція до зменшення). Крім того, поменшало питань до організацій, що обслуговують житловий фонд щодо вивозу сміття та прибирання у під’їздах.

«Ми аналізуємо звернення зі всіх районів міста, і тому можемо простежити, які саме проблеми актуальні в кожному районі Львова. Ми бачимо, яким чином спрацювали відповідні служби цих районів (ЛКП, що обслуговують житловий фонд, водоканал, ремонтні підприємства тощо). Враховуючи звернення львів’ян, спеціалісти підсумували роботу міських служб за минулий рік. Спостерігається однозначно позитивна динаміка», – зазначила В.Бартошик.  

Найбільша кількість питань з’являлася у січні-лютому 2012 року і стосувалася транспортної системи. «Тоді ми додатково залучали стажерів та волонтерів, щоб прийняти велику кількість звернень, що надходила на «гарячу лінію».

Сьогодні найбільша кількість звернень надходить від мешканців Личаківського та Шевченківського районів Львова», – додала чиновниця.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *