ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиці Львова цієї ночі прибирало 56 спецмашин

|

У ніч на понеділок для посипання вулиць Львова було використано 259,5 кубометрів піскосуміші. До прибирання та посипання вулиць залучили 56 одиниць техніки: 8 автогрейдерів, 14 підмітальних машин, 20 піскорозкидувачів, 3 навантажувачі та трактори. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомляють у відділі благоустрою, комунальники Залізничного району для прибирання вулиць використали 58 м. куб. піскосуміші та залучили 2 автогрейдери, 6 підмітальних машин, 4 піскорозкидувачі, 3 трактори та навантажувач.  

У Франківському районі працювали 3 піскорозкидувачі, 2 підмітальні машини, 2 автогрейдери та трактор. Для посипання доріг використали 52,5 м. куб. піскосуміші.

Вночі у Шевченківському районі працювали автогрейдер, 4 піскорозкидувачі, навантажувач та трактор. Для боротьби з ожеледицею тут використали 42 куб м піскосуміші.

У Личаківському районі використали 26 куб м піскосуміші, вночі працювали автогрейдер, 6 підмітальних машин, 4 піскорозкидувачі, навантажувач та 2 трактори. Трактор та 2 піскорозкидувачі всю ніч працювали в Галицькому районі Львова. Для посипання вулиць використали 25 кубометрів піскосуміші.

На дорогах Сихівського району вночі працювали 8 одиниць техніки: 2 автогрейдери, 3 піскорозкидувачі та 3 трактори, під час прибирання використали 56 куб м. протиожеледних матеріалів.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *