ОСТАННІ НОВИНИ

Заборгованість із виплати зарплати в ЖКГ області зменшилась на 25,4%

|

Погашення заборгованості із виплати заробітної плати в житлово-комунальному господарстві Львівщини перебуває на постійному контролі департаменту житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Тут за результатами щотижневого моніторингу визначають динаміку зміни заборгованості із виплати заробітної плати працівникам. А також спільно з органами місцевого самоврядування та керівниками житлово-комунальних підприємств проводять засідання робочої групи з метою повного погашення боргу. Впродовж минулого року заборгованість зменшилась на 716,3 тис. грн. (на 25,4%), і становить 2108,5 тис. грн.

Зазначимо, що заборгованість є ще на 17 підприємствах (8,4 % від загальної  кількості підприємств житлово-комунального господарства області). Впродовж року значно зменшилась заборгованість у Львові (на 45,5%), Стебнику (на 49%) та у Городоцькому районі (на 60,4 %).

Окрім того, департамент подає інформацію щодо заборгованості із виплати заробітної плати у  Національну службу посередництва і примирення у Львівській області та у Територіальну державну інспекцію праці у Львівській області, аби там вжили заходів до керівників житлово-комунальних підприємств, які тривалий час не забезпечують погашення боргів із виплати зарплати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *