ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала ще одного митника на хабарі

|

Служба безпеки України  спільно з обласною прокуратурою викрила   і припинила протиправну діяльність інспектора митного поста «Краковець» Львівської митниці, який налагодив корупційну схему отримання хабарів від фізичних осіб за сприяння у безперешкодному пропуску на митну територію України товарів. Про це інформує прес-служба УСБУ у Львівській області.

Правоохоронці задокументували  низку фактів одержання різних сум  хабарів цим співробітником митниці. Суми хабарів не називають.

За матеріалами СБУ слідчим  відділом прокуратури Львівської області  стосовно митника відкрито кримінальне  провадження за ознаками кримінального  правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального  кодексу України. За цей злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Триває слідство.

Нещодавно в систематичному хабарництві було викрито посадовця митного поста “Рава-Руська” та двох працівниківДержавної екологічної інспекції.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *