ОСТАННІ НОВИНИ

Підлеглі Климковича допрацювалися до криміналу

|

Прокуратура Львова внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 367 КК України посадовими особами управління комунальної власності ЛМР та працівниками ОКП ЛОР «БТІ та ЕО». Про це повідоляє прес-служба прокуратури Львова.

Підставою для відкриття провадження стали результати перевірки, що її провела прокуратура Львова. Як встановили працівники прокуратури, внаслідок неналежного виконання службових обов’язків працівниками управління комунальної власності ЛМР, приміщення на вул. Шевченка, 352 незаконно вилучено з власності громади міста.

Площа вказаної будівлі перевищує850 м. кв, а її вартість становить понад 675 тисяч гривень.

З’ясовано, що право власності на ці приміщення зареєстровано за приватним підприємством службовими особами ОКП ЛОР «БТІ та ЕО» без належного вивчення відповідних інвентаризаційних документів. Однак такі незаконні дії з комунальним майном залишилися поза увагою посадовців згаданого управління ЛМР.

Незважаючи на те, що будівля  на вул. Шевченка, 352 перебувала на балансі вказаного управління міськради, відповідні контрольні повноваження щодо обстеження умов використання та збереження цього об’єкта ЛМР періодично не виконувались. Як наслідок – згаданим підприємством набуто право власності на майно безкоштовно.

За даними прес-служби, розслідування у цьому  кримінальному провадженні під процесуальним керівництвом прокуратури міста здійснює Львівське міське управління міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *