ОСТАННІ НОВИНИ

Шевченківський РВВС міліції заплатить 160 тисяч за крадену електрику

|

Господарський суд Львівської області 31 січня 2013 року повністю задовольнив позов ПАТ «Львівобленерго» до Шевченківського районного відділу Львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області про стягнення 160, 4 тис. грн за недораховану електроенергію та 3,2 тис. грн судового збору. Про це пишуть “Наші гоші. Львів”

Ще 30 березня 2012 року представниками енергонагляду міських електромереж ПАТ «Львівобленерго» було встановлено факт самовільного підключення у приміщенні паспортного відділення Шевченківського райвідділу міліції на вулиці Донецькій, 3.

У “Львівобленерго”, згідно з методикою НКРЕ, нарахували міліціонерам за попередні 12 місяців 160 392 грн і запропонували добровільно сплатити його протягом 30 днів.

Представники міліцейського відділку під час складання акту були присутні, проте підписати його відмовились і в подальшому його не оскаржували. Втім, райвідділ також і не сплатив рахунок “Львівобленерго”, після чого енергетики звернулись до суду. Тепер міліціонерам, крім суми штрафу доведеться сплати ще й 3207, 85 грн судового збору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *