ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 97 осіб з обмеженими можливостями отримали автомобілі

|

Упродовж січня в районах та містах Львівщини урочисто вручили 18 автомобілів особам з обмеженими фізичними можливостями, що перебувають на обліку в департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, посилаючись на директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Василя Мартиняка,

Заходи відбувались у Буському, Мостиському, Самбірському, Старосамбірському, Стрийському та Яворівському районах за участю керівництва райдержадміністрацій, громадськості та творчих колективів.

У 2012 році в область надійшло 97 автомобілів  марки „Сенс” та „Джилі”, які видали інвалідам різних категорій: інвалідам війни, прирівняним до інвалідів війни, інвалідам загального захворювання, інвалідам з дитинства, сім’ям з двох інвалідів.

Станом на 1 лютого 2013 року в департаменті соціального захисту населення  обласної державної адміністрації на обліку для забезпечення спецавтотранспортом перебуває 5443  осіб з обмеженими фізичними  можливостями, з них для забезпечення автомобілями  першочергово – 381 особа, позачергово – 288 осіб, у порядку загальної черги – 4774 особи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *