ОСТАННІ НОВИНИ

У “Свободі” кажуть, що людей не пустили на зустріч щодо сланцевого газу

|

У Миколаєві на Львівщині представників місцевих громад не пустили на семінар з питань видобування сланцевого газу, організований компанією “Шеврон”. Про це інфйормує прес-служба ЛОО ВО “Свобода”. Як вказано у повідомленні, раніше компанія декларувала, що проведе низку семінарів спеціально щоби поінформувати громади районів, де планується видобування сланцю.

Згідно з повідомленням, уранці біля Міського будинку культури, де мав відбутися семінар “Шеврону”, зібралася група пікетувальників, які протестували проти намірів видобування сланцевого газу на території району. Серед учасників акції протесту – сільські голови, депутати місцевих рад. Вони тримали в руках плакати з написами: “Чиста вода – здорова нація”, “Здоров`я дітей – понад усе”, “Гідророзрив – під Межигір`ям”, “Не хочемо другої “Сірки”, “Надра – власність народу”, “Ні – газовому Чорнобилю”, “Сім`ї” – прибутокгромаді – екологічні проблеми”.

Коли перед початком семінару люди почали заходити в зал Будинку культури, представники організаторів зупиняли їх на вході й не пропускали. Вони пояснили свої дії тим, що начебто громадяни намагалися пронести в приміщення Міського будинку культури плакати із “антисланцевими” гаслами, сказано у повідомленні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *