ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проводять вишколи для працівників установ культури

|

Управління культури Львівської міськради започаткувало серію вишколів для працівників установ бібліотек, музичних шкіл, музеїв і театрів. Тренінги відбуватимуться систематично, щочетверга з 10:00 до 12:30 год у приміщенні Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки на просп. Шевченка, 13. про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Для адміністрацій музичних, мистецьких шкіл, бібліотек, театрів і музеїв протягом лютого проведуть вишколи на різні теми: «Піар і зовнішні комунікації. Чому важливо говорити для людей і з людьми», «Мотивація і як за неї боротися», «Де і як шукати кошти? Проекти, гранти, спонсори», «Як установи культури можуть легально заробляти», «Стратегічне планування» тощо.

«Часто відповіді на такі прості питання люди не знають. Часто людям просто слід підказати, що керівник установи культури має ставити пере собою питання: «Для кого я працюю?», «Чому я це роблю?» і «Який ефект цього всього?». Нашим установам культури треба дати цей інструмент і ми намагатимемося це зробити. Будь-що нове, і це природно, викликає супротив, викликає певне нерозуміння. Я сподіваюся, що впродовж таких вишколів ми це абсолютно природне людське почуття у керівників наших установ культури поборемо. Ми вже це відчуваємо. Вони приходять на наші зустрічі із зацікавленням і розумінням», – зазначає Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *