ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську залізницю минулого року менше обкрадали, ніж раніше

|

У 2012 році завдяки проведенню активної профілактичної роботи з населенням на Львівській магістралі вдалося зменшити кількість випадків розкрадання технічних елементів залізниці (рейки, засоби зв’язку та СЦБ, плити, труби, накладки, костилі тощо). Упродовж минулого року зареєстровано 261 крадіжку, що на 59 менше, ніж у 2011 році. Сума завданих збитків  становить понад 890 тис. грн. Із цих злочинів вдалося розкрити 182 крадіжки на загальну суму майже 400 тисяч гривень. Унаслідок розкриття злочинів затримано 236 зловмисників. Про це повідомили у прес-центрі ДТГО “Львівська залізниця”.

Основною небезпекою дій таких крадіїв є те, що відсутність навіть найменшого болта чи накладки може призвести до катастрофи і є критично небезпечною для пасажирів, рухомого складу та вантажів. Залізниця – один великий складний механізм, у якому безпека руху залежить від кожної, навіть найменшої, деталі.

Залізничники вкотре звертаються до громадян з вимогою схаменутися, усвідомити рівень небезпеки від розукомплектування рухомого складу, пошкодження колії, інших елементів залізниці та утриматися від протиправних дій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *