ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у відділах Держреєстрації речових прав на нерухоме майно черги відсутні

|

У відділах Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно на Львівщині черги відсутні. Принаймні у цьому переконує начальник реєстраційної служби ГУ юстиції у Львівській області Любов Ясінська.

За її словами, незважаючи на створений ажіотаж навколо набутого з 1 січня закону про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, великого напливу людей у відділах реєстраційної служби немає.

«Був створений великий ажіотаж перед набранням чинності закону України про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно у грудні, січні. Але ми насправді чекали більшого напливу бажаючих зареєструвати речове право на нерухоме майно. На сьогодні великого шквалу немає. Люди спокійно можуть зареєструвати своє речове право на той чи інший вид майна», – сказала Любов Ясінська.

Вона також додала, що на Львівщині створено 24 відділи реєстраційної служби. Вони працюють за продовженим графіком роботи.

«Львівський міський відділ реєстраційної служби працює щодня до 20.00 год. У районах також відділи працюють до 20.00 год. А також реєстратори чергують у суботу до 16.00 год.», – повідомила начальник реєстраційної служби ГУ юстиції у Львівській області.

Нагадаємо, що відділи Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно на Львівщині знаходяться у тих же приміщення, де раніше були БТІ.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *