ОСТАННІ НОВИНИ

Ректори 20-ти канадських університетів відвідають Львівщину

|

До Львова приїдуть ректори, президенти та директори 20-ти відомих канадських університетів, серед яких керівники University of Calgary, University of Manitoba, McMaster University, Grant MacEwan University, Saint Mary’s University, Mount Allison University, University of New Brunswick, University of Winnipeg, Vancouver Island University та інших. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

У візиті, який відбудеться 14 – 15 лютого, також візьме участь Надзвичайний та повноважний посол Канади в Україні пан Трой Лулашник. Програма передбачає зустріч канадських ректорів із західноукраїнськими колегами.

Протягом першого дня відбудеться семінар «Зміцнення українсько-канадського партнерства у сфері вищої освіти». Головна мета семінару – обговорити та знайти шляхи створення ефективної системи співпраці у трикутнику влада – наука – бізнес, через створення дієвої системи комерціалізації інновацій.

Канадські ректори поділяться своїм значним досвідом у цій сфері, адже за розвитком інноваційних технологій та темпами їх запровадження Канада посідає перші позиції у світі.

Упродовж другого дня відбуватимуться зустрічі канадських керівників зі своїми колегами безпосередньо на території Львівських вишів. Мова йтиме про налагодження співпраці у конкретних наукових та навчальних програмах.

Нагадаємо, домовленість щодо організації даного візиту була досягнуто на початку 2012 року під час зустрічі між головою Львівської обласної державної адміністрації Михайлом  Костюком та очільницею делегації – президентом Канадського бюро міжнародної освіти (CBIE) пані Карен МакБрайд (Karen McBride).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *