ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни телефоном можуть скаржитись на умови праці і заборгованість по зарплаті

|

Територіальна державна інспекція з питань праці у Львівській області інформує про початок роботи «телефону оперативного реагування» з питань дотримання норм законодавства про працю та зайнятості населення. Телефон також діятиме задля оперативного реагування на повідомлення громадян щодо вирішення питання погашення заборгованості із заробітної плати. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Окрім того можна отримати відповіді стосовно загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності. Також, в телефонному режимі, можна отримати консультацію у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням, на випадок безробіття в частині призначення нарахування та виплати допомоги, компенсацій, надання соціальних послуг та інших видів матеріального забезпечення з метою дотримання прав і гарантій застрахованих осіб.

Консультацію можна отримати за телефонами (032)235-58-38 та (032)235-48-42 із дев’ятої до першої год. дня (окрім вихідних та святкових днів).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *