ОСТАННІ НОВИНИ

Гірняк запідозрив Садового у «спільній грі» з Табачником

|

Депутат Львівської міськради Володимир Гірняк звернувся із відкритим листом до міського голови Львова Андрія Садового, в якому стверджує, що мер допустив у Львові беззаконня та безлад.

Подаємо повний текст звернення:

«Відкрите звернення депутата Львівської міської ради Володимира Гірняка до міського голови Львова Андрія Садового

Андрію Івановичу,

Змушений звернутися до вас із відкритим листом виключно із тих міркувань, що будь-які офіційні звернення, як депутата Львівської міської ради до міського голови Львова, ви ігноруєте. Як неодноразово ігнорували скеровані вам депутатські звернення.

Дивна ситуація склалася, пане міський голово, у нашому місті у відповідальний момент для Української Держави. Львів завжди був форпостом української ідеї. Наше місто завжди було прикладом демократії, духовності та толерантності. Саме ці цінності ми, як мешканці Львова, в першу чергу, інвестуємо в загальнонаціональну ідею.

Сповідуючи європейські цінності, Львів має бути прикладом для усієї Держави. Однак, пане голово, дивним чином саме тоді, коли національні сили, обрані до Верховної Ради, намагаються протистояти беззаконню Партії регіонів, демонструючи як приклад європейськості наше місто Львів, – ви допустили у Львові беззаконня та безлад.

Чи не є це свідомим литтям води на млин Партії регіонів, яка на прикладі львівських скандалів зможе «продемонструвати» усій державі «бездарність» львівської демократії?

Чи не є це, Андрію Івановичу, спільна гра з Дмитром Табачником, який привселюдно висміяв нас, галичан, як людей другого сорту?

Ваша нинішня діяльність, точніше бездіяльність, наштовхує на дуже невтішні думки.

Пане міський голово! У нашому місті склалася, м’яко кажучи, дивна ситуація. А, будучи відвертим, треба назвати її катастрофічною!

Не намагаючись посягнути на територію правоохоронних органів і судових інстанцій, просто дозволю собі перелічити далеко не всі земельні та майнові скандали, які мало не щодня виникають у нашому місті та є предметом судових розглядів:

–          Скандал із забудовою у Снопківському парку;

–          Скандал із будівництвом на вулиці Лисенка;

–          Скандал із «ПаркГотелем» у Парку Культури;

–          Скандал із будівництвом на вулиці Нижанківського;

–          Скандал із будівництвом на вулиці Петлюри;

–          Скандал із будівництвом на вулиці Панаса Мирного;

–          Скандал із універмагом «На ринку»;

–          Скандал із приміщеннями на вулиці Шевській

–          Скандал із перенесенням художнього ринку «Вернісаж».

–          І – як апофеоз – безгосподарності – так звана транспортна реформа!

Пане голово, чи не здається вам, що кількість скандалів, які виникають останнім часом у Львові, відверто «зашкалює»?

Поясніть громаді міста, чому практично за кожною скандальною забудовою, або за кожним фактом приватизації громадської власності стоїть як не ваш особистий підпис, так підпис ваших підлеглих.

Замість перейматися справами громади, яка вас обрала, ви займаєтеся створенням і реєстрацією політичної партії «Самопоміч». Хіба це найнагальніша потреба для міського голови?

Я закликаю вас, пане Садовий, визначитися. Або ви будуєте свою політичну кар’єру як голова зареєстрованої вами партії, або виконуєте свої зобов’язання перед громадою як міський голова Львова.

Не хочу вірити, що ви, тепер уже як лідер політичної партії «Самопоміч», працюєте сателітом Партії регіонів. Однак фактом залишається те, що Львів за вашого керівництва перетворився на епіцентр земельних і майнових скандалів.

Пане міський голово! Усвідомлюю, що вам важко водночас будувати політичну кар’єру і займатися міською господаркою. Не сперечаюся, що ви – прекрасний піарник. Але, як людина, за котрою стоїть громада Львова, що мене обрала депутатом Львівської міської ради, закликаю вас:

–          Припиніть займатися власною політичною кар’єрою коштом Львівської громади;

–          Зважте, що останнім часом місто стало некероване;

–          Визначіть, що для вас пріоритетне – цінності Львова чи політична гра

–          Якщо ви нездатні керувати містом – подайте у відставку.

Депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *