ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські перевізники оновлюють автопарк й сподіваються на збільшення тарифу

|

Львівські перевізники почали залучати для роботи на регулярних міських маршрутах нові автобуси. Йдеться про одне з чотирьох автотранспортних підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення у Львові – ТзОВ «Міра і К». Ця компанія придбала у лізинг  10 нових пасажирських автобусів. Найімовірніше, як слідує з повідомлення керівництва ТзОВ «Міри і К», вказаний транспорт використовуватиметься для обслуговування маршруту №11. Про це повідомили у прес-службі Львівського осередку ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників».

Перевізники наголошують, що оновлюють свій парк виключно за рахунок добрих відносин з постачальниками. «Бо з теперішніми тарифом у 2 грн. неможливо говорити про будь-який розвиток», – зазначає голова Львівського осередку ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Іван Велійка.

Транспортники частково оновили автопарк і сподіваються відповідної реакції від міських чиновників. Зокрема, документально затвердити дану раніше усну обіцянку про підняття тарифів на перевезення пасажирів у автомобільному транспорті Львова.

«Ми розуміємо, що питання є соціально напруженим. Однак, якщо і надалі закривати очі на подорожчання складових тарифу, тоді транспорт може просто зупинитись. Ситуація тоді, погодьтесь, буде значно критичнішою», – каже І.Велійка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *