ОСТАННІ НОВИНИ

У вихідні на маршрутах №№ 5а та 11 курсувало лише по одному автобусу, - «Львівтрансзахист»

|

У неділю на міському маршруті № 11 курсував всього лише один автобус, хоча згідно із умовами договору на перевезення, перевізник повинен забезпечити 16 автобусів. Про це за підсумками моніторингу найбільш проблемних маршрутів міста Львова повідомила голова ГО «Львівтрансзахист» Ірина Супрун, інформує прес-служба організації.  

Ірина Супрун наголошує, що такі результати моніторингу викликали шок серед усіх активістів громадської організації. 

«Наш моніторинг засвідчує, що у робочі дні на цьому маршруті курсує не більше трьох автобусів, а учора курсував аж один. Виникає риторичне запитання – як мешканці нашого міста можуть користуватись таким маршрутом, адже його просто немає? Автобус в неділю поїхав і на цій зупинці він знову був практично за півтори години. Вважаю це відвертим знущанням із львів’ян», – наголосила Ірина Супрун.

 Вона також повідомила, що, як засвідчив моніторинг, у неділю також лише один автобус курсував на міському маршруті № 5а, хоча у робочі дні, як правило, курсує чотири автобуси.

 На маршруті № 6а учора курсувало лише дві машини, хоча повинно курсувати шість.

 На 36 маршруті курсувало чотири автобуси (із 10 за договором), а на 39 – три із дванадцяти.

 «Громадська організація «Львівтрансзахист» продовжує відслідковувати рух автобус, їх кількість та інтервали руху на тих маршрутах, на які надходять найбільше скарг. Принагідно нагадаю, що ми приймаємо від мешканців міста інформацію про будь-які порушення у маршрутках міста на електронну адресу [email protected] . Кожну скаргу ми розглянемо окремо, надішлемо в управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради та відслідковуватимемо вирішення проблеми», – підсумувала Ірина Супрун.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *