ОСТАННІ НОВИНИ

Львів проведе зустрічі з експертами сфери управління персоналом та успішними компаніями

|

Львівська міська рада та Асоціація фахівців з управління людськими ресурсами спільно з Студентською радою міста Львова уже вдруге запрошує студентство та викладацький склад на тематичні зустрічі з експертами сфери управління персоналом та успішними компаніями. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вони відбуватимуться протягом кількох днів 18-22 лютого в приміщенні центру міської історії Центрально-Східної Європи за адресою: вул. акад. Богомольця, 6. Початок о 16 годині.

Мета зустрічей – виявлення основних вимог бізнесу та факторів впливу на працевлаштування молодої людини. Під час заходів відбудеться презентація вимог та очікувань бізнесу до молодого працівника та обговорення актуальних питань.

«Цього року формат цих зустрічей набрав популярності та розширив свої масштаби. У період з 18 до 22 лютого відбуватимуться чотири профілюючі, тематичні зустрічі з експертами, фахівцями та молоддю певних спеціальностей. Ми обговорюватимемо стан справ у одних з найбільш актуальних для нашого міста та молоді сферах таких як: економічний, правовий, культурно-туристичний та ІТ-напрям», – повідомила начальник відділу кадрів Галина Борун.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі кадрів ЛМР  за тел. 297-57-59 (Марта Завербна) або за електронною адресою [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *