ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавець залишився без води

|

18 січня близько 6.30 год. у м.  Трускавці на вул. Стебницька  поблизу будинку № 96 стався  порив труби водогону діаметром  400 мм, внаслідок чого було припинено централізоване водопостачання близько 80% мешканців міста. Про це прес-службі ЛОДА повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

На даний час працівники ТзОВ «Трускавецький водоканал» здійснюють необхідні заходи для ліквідації аварії та відновлення водопостачання абонентів. Частина мешканців (до 25%) оперативно забезпечена питною водою за резервною схемою з резервуару, який живиться від місцевого озера та за рахунок запасів води у резервуарах водоканалу. Школи та дошкільні навчальні заклади мають добовий запас води. Для забезпечення питною водою решта мешканців міста ТзОВ «Трускавецький водоканал» спільно з ЗАТ «Трускавецькурорт», КП «Курортний парк» та фірмою «ТСБ» організовано підвезення води 5 автоцистернами.

Населення міста проінформовано про  аварію, а також заходи, які вживаються для її ліквідації та графік підвезення води.

Як зазначив директор департаменту з питань цивільного захисту Олексій  Титаренко, ситуація з припиненням водопостачання є контрольованою і сьогодні, 18 січня, орієнтовно до 20.00 год. аварійно-відновлювальні роботи буде завершено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *