ОСТАННІ НОВИНИ

Корейці обіцяють полагодити Hyundai у найкоротші терміни

|

Робота поїздів повинна здійснюватися без будь-яких збоїв і відхилень, забезпечивши при цьому комфорт пасажирів. За повідомленням Міністерства інфраструктури, про це віце-прем´єр-міністр України Олександр Вілкул заявив під час робочої наради з представниками корейської компанії Hyundai, керівництвом Міністерства інфраструктури України та «Укрзалізниці», передає «Lb.ua».

«У першу чергу повинні бути захищені інтереси пасажирів, – заявив Олександр Вілкул, звертаючись до міністра інфраструктури України Володимира Козака та керівника представництва Hyundai Rotem в Україні Юнсук Чой. – Тому поки будуть йти роботи з усунення неполадок, ваше завдання – будь-якими засобами забезпечити комфорт для пасажирів і відновити графік роботи електропоїздів».

У свою чергу міністр інфраструктури Володимир Козак поінформував віце-прем´єра, що на початку січня були вжиті термінові заходи щодо нормалізації руху електропоїздів Hyundai та ці роботи триватимуть.

На нараді був затверджений план з усунення технічних проблем, що виникають при експлуатації електропоїздів, зокрема, модернізація обладнання дахів електропоїздів, перемикачів джерел електроживлення і гальмівних систем електроскладів.

Керівник представництва Hyundai Rotem в Україні Юнсук Чой заявив, що проблеми з електропоїздами Hyundai будуть усунені в найкоротші терміни.

Нагадаємо, що за час експлуатації поїзди Hyundai неодноразово ламалися, що, відповідно, призводило до затримок рейсів. Ситуація посилилася з настанням холодів.

Міжрегіональні електропоїзди виробництва Hyundai Rotem почали курсувати залізницями України з 27 травня 2012 року під брендом «Український експрес». «Укрзалізниця» підписала з корейською Hyundai Rotem контракт на сервісне обслуговування 10 електропоїздів Hyundai 15 травня.

Згідно з контрактом, корейська компанія бере на обслуговування електропоїзди і протягом 5 років виконуватиме всі гарантійні зобов´язання із забезпечення якості ремонту та експлуатації.

Коментарі

Фото: Укрзалізниця 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *