ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали в’язнів, що втекли з колонії

|

30 грудня 2012 року в Управління МВС України на Львівській залізниці поступило орієнтування про те, що з Миколаївської виправної колонії Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області скоїли втечу двоє засуджених: 21-річний житель Дніпропетровської області, засуджений у 2009 році за пограбування до 7 років позбавлення волі та 20 річний житель Волинської області, засуджений у 2009 році за крадіжку до 4 років позбавлення волі.  Про це інформує підрозділ зв’язків з громадськістю на Львівській залізниці.

Було створено шість спільних пошукових груп у кількості 36 чоловік з працівників міліції громадської безпеки та карного розшуку, організовано супроводження приміських та пасажирських поїздів щодо виявленню та розшуку засуджених.

Проведеними розшуковими заходами о 20 годині 25 хвилин працівниками транспортної міліції старшим лейтенантом міліції Р. Хомко, лейтенантом міліції П. Сухарем, сержантом міліції Ю. Максимівим, співробітниками Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області лейтенантами внутрішньої служби С. Звірем та Т. Кабаром у приміському залі Головного вокзалу станції Львів був затриманий та доставлений в чергову частину лінійного відділу засуджений Д. 
У 21 годині 05 хвилин спільна пошукова група у складі працівників лінійного відділу на станції Львів та Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області старшого лейтенанта міліції Р. Яцишина, оперуповноваженого карного розшуку М. Якиміва, прапорщика міліції М. Лемішко, підполковника внутрішньої служби В. Ясіня, капітанів внутрішньої служби Р. Петрущака та В. Савки на території приміського вокзалу затримала засудженого В.
 Підводячи підсумки проведених оперативно-розшукових заходів начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк наголосив: «Під час затримання втікачів правоохоронці продемонстрували злагодженість та високі професійні навички. Засуджені навіть не очікували таких швидких дій міліції».
Оперативна група Миколаївської виправної колонії Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області доставила затриманих осіб до закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *