ОСТАННІ НОВИНИ

Що замість поламаних «Хюндаїв» пустила Укрзалізниця (фото)

|

У Facebook вивісили фотографії потягів, які поставили на заміну корейських Hyundai, що вийшли з ладу, повідомляє Коментарі

Користувач соціальної мережі Facebook Roman Travin розмістив на своїй сторінці фотографії потяга, в якому йому запропонували проїхати замість зламаного і знятого з маршруту корейського Hyundai.

«Вчора укотре з’їздив до Києва. Квитки туди-назад були на Хюндай, але нашим залізничникам, мабуть, набридло міняти потяги десь у середині шляху, тому вони і вирішили одразу замість Хюндая пустити інший потяг. Я такого ще не бачив. Це просто старий радянський потяг, з якого винесли всю начинку і поставили сидіння. Потяг, звичайно, гірший і за старий експрес, і за нові крюківські, і горезвісного дива корейської техніки, але, тим не менш, їхати цілком можна», – написав R. Travin.

При цьому він додав, що заплативши за 2 квитка «близько 450-460 грн», йому надали компенсацію «більше 350 грн».

«Тобто цілком можна і цілком вигідно возити людей в Київ дешевше, якщо, звичайно, не купувати Хюндай», – підсумував він.

Нагадаємо, в середу, 26 грудня, в довідковій службі Київського вокзалу повідомили, що Укрзалізниця зняла з маршрутів швидкісні поїзди Hyundai «Інтерсіті+».

Пізніше прес-служба Укрзалізниці поширила заяву, з якої випливає, що «26 грудня з 16 рейсів, які здійснюють електропоїзди виробництва Hyundai Rotem, на 7 рейсах відбулася заміна рухомого складу».

Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *