ОСТАННІ НОВИНИ

Рада звільнила від сплати за оренду та земельного податку низку установ у Львові

|

Сьогодні, 27 грудня, на засідання сесії Львівської міської ради проголосували за звільнення у 2013 році від сплати орендної плати за землю та земельного податку релігійних громад, благодійних організацій та навчальних закладів. А також звільнили у 2013 році львівські комунальні підприємства від сплати земельного податку, інформує прес-служба ЛМР.

Релігійні громади, благодійні організації та навчальні заклади, що звільняються у 2013 році від сплати орендної плати за землю та земельного податку: релігійна громада церкви Святого Духа Української греко-католицької Церкви (вул. М. Коперника, 36); згромадження (монастир) Чину Оріоністів Української греко-католицької Церкви (вул. А. Лінкольна); українська греко-католицька Церква парафії Зіслання Святого Духа (вул. Зелена, 106), місія «Центр студентського капеланства» Української греко-католицької Церкви (на розі вул. Конотопської – вул. Природної); релігійна громада Української православної Церкви Київського Патріархату парафії Вознесіння Господнього (вул. Любінська); релігійна громада римсько-католицької Церкви (вул. Освицька, 4); благодійна установа «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» (просп. Червоної Калини, 86-а); приватне підприємство «Грааль ДЛД-12» (вул. Стрийська, 119), приватний заклад «Гімназія блаженного Климентія Шептицького» – від сплати земельного податку за користування земельною ділянкою на вул. Г. Хоткевича, 16).

Львівські комунальні підприємства, звільнені у 2013 році від сплати земельного податку: «Львівводоканал», «Львівтеплоенерго», «Залізничнетеплоенерго», «Львівелектротранс», «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» та «Шляхово-ремонтні підприємства» усіх районів міста.

Окрім цього, від сплати земельного податку звільнено підприємство Львівської виправної колонії № 48.

Приватну середню загальноосвітню школу-гімназію «Відродження» звільнено від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. В. Липинського, 16.

А також списано заборгованість за сплату орендної плати за нежитлові приміщення з Львівської обласної організації «Спілка політичних в’язнів» (вул. В. Стефаника, 8 та вул. В. Стефаника, 10); Львівського обласного добровільного товариства захисту дітей-інвалідів, хворих на ДЦП «Надія» (вул. Дністерська, 12); Львівської обласної організації «Союз Чорнобиль України» (пл. Є. Маланюка, 6); комунального підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний учбовий центр підготовки та підвищення кваліфікації робітників та інженерно-технічних працівників і спеціалістів для виконання робіт з підвищеною небезпекою» (вул. Тернопільська, 2-а).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *