ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі зловили злодія за допомою відеокамер

|

Днями до чергової частини Дрогобицького міського відділу міліції звернулись працівники супермаркету та повідомили, що з приміщення торгової зали невідома особа викрала товар. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

За допомогою камер внутрішнього відеоспостереження працівник супермаркету побачив, що невідомий чоловік викрав харчові продукти та горілчані вироби.

Останнього цікавила пляшка горілки і палка ковбаси, однак зловмисник не врахував, що у закладі встановлені камери відеоспостереження. Зловмиснику кортіло добряче випити і добре закусити. Звичайно, заплатити за товар вартістю у 98 гривень чоловік не мав намірів. А відтак, крадію доведеться тепер сплатити штраф. Під час перегляду відеозапису з камер спостереження дільничними інспекторами міліції було встановлено особу, а згодом правоохоронці затримали зловмисника.

37-річний мешканець міста Трускавця вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за статтями 185 (крадіжка), 187 (розбійний напад) Кримінального кодексу України. Наразі зловмисника притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 51 (дрібна крадіжка) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *