ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині знешкоджено канал контрабанди зброї

|

Прокуратурою Львівської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у справі про контрабанду зброї на території Львівщини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області.

Наприкінці листопада цього року громадянин Л. з-за кордону міжнародними поштовими відправленнями надіслав на адреси трьох жителів Львівщини вогнепальну зброю та предмети до неї, приховавши все це серед комплектуючих до комп`ютерної техніки. Адресати про такі наміри відправника нічого не знали.

Проте, коли вказані міжнародні поштові відправлення надійшли в зону митного контролю одного з митних постів Львівської митниці, були виявлені та вилучені працівниками правоохоронних органів Львівщини.

Зазначимо, що за результатами проведених у вказаному кримінальному провадженні ряду слідчих дій, зокрема обшуків, виявлено та вилучено велику кількість комплектуючих до різного виду вогнепальної зброї.

На даний час, до підозрюваного застосовано міру запобіжного заходу у вигляді застави, а на предмети злочину накладено арешт.

Фото сайту Auto.bigmir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *