ОСТАННІ НОВИНИ

Потерпілий від бурульки у задовільному стані, але ще у лікарні – Маруняк

|

Потерпілий від бурульки чоловік надалі перебуває в лікарні швидкої допомоги. Він знаходиться в задовільному стані. Про це повідомила сьогодні журналістам голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

За її словами, вчора відбулось розслідування нещасного випадку, коли на проспекті Чорновола, 1 брила обледенілого снігу упала з даху і травмувала чоловіка. Виявлено, що працівники ЛКП ще вранці після обстеження території і натягнули там попереджувальну стрічку. Однак перехожі час від часу цю стрічку стягували, аби вона не перешкоджала їхньому рухові.

«Як свідчить у своєму поясненні директор ЛКП «Центральне», ще зранку були натягнені там попереджувальні стрічки, аби люди не заходили на небезпечну територію. Однак перехожі час від часу стягували її. Відомо, що комунальники були змушені тричі натягувати цю стрічку», – розповіла Ірина Маруняк.

За словами керівника Галицької районної адміністрації, працівники ЛКП по-можливості скидали сніг з цього будинку, однак, оскільки там шатровий дах, існувала небезпека для життя комунальників.

«Наші комунальники по-можливості збивають сніг та бурульки з дахів. Але якщо є шатрові дахи, то існує небезпека для їхнього життя. Тому їм доводиться обходитись попереджувальними стрічками на тротуарах, де є небезпека падіння снігових брил із дахів», – сказала чиновниця.

І.Маруняк також розповіла, що сьогодні працівники адміністрації відвідали потерпілого у лікарні. За її словами, чоловік в свідомості, він перебуває в задовільному стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *