ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщині обіцяють 148 мільйонів гривень на ремонт доріг

|

148 мільйонів гривень має отримати Львівська область на ремонт комунальних доріг у 2013 році, інформує прес-служба Львівської обласної ради. Про це повідомив під час слухань проекту бюджету Львівської області на 2013 рік в постійній комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради начальник головного фінансового управління Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків.

Він сказав, що ці кошти область отримає як субвенцію з державного бюджету і вони будуть передбачені у бюджеті області на наступний рік.

За запропонованим проектом документа, у загальному фонді обласного бюджету на 2013 рік враховано кошти цільової субвенції з державного бюджету на відшкодування втрат доходів від перевезення громадян пільгових категорій Львівській залізниці – це 16 млн. грн та пасажирським автопідприємствам  – 3 млн. 897,5 тис. грн.     

На реалізацію програм у галузі житлово-комунального господарства в проекті обласного бюджету передбачено 500 тис. грн. Ці кошти планують виділити із загального фонду, зокрема, на розроблення схем оптимізації систем водопостачання та водовідведення населених пунктів Львівської області в рамках виконання програми „Питна водна”.

Нагадаємо, що 28 грудня відбудеться чергове засідання сесії Львівської обласної ради, на якому депутати розглянуть проект бюджету Львівської області  на 2013 рік. 

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *