ОСТАННІ НОВИНИ

Внесено зміни до проекту міського бюджету на 2013 рік

|

Сьогодні, 26 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив внесення змін до проекту міського бюджету на 2013 рік. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як розповів директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, збільшено видатки на суму 2 млн 125 тис. грн. за рахунок резервного фонду. З них на підготовку та реалізацію грантових проектів із залученням коштів ЄС передбачено 320 тис. грн. для департаменту економічної політики, для виготовлення технічно-економічного обґрунтування для створення Технопарку департаменту економічної політики – 700 тис. грн., на співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги від ЄС департаменту житлового господарства та інфраструктури – 240 тис. грн. і управлінню охорони історичного середовища – 465 тис. грн. Крім того, на розробку схем та проектних рішень масового застосування для міжнародних конкурсів для управління архітектури – 400 тис. грн..

Зазначимо, завтра депутати Львівської міської ради зберуться на сесійне засідання, де розглядатимуть бюджет міста на 2013 рік.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *