ОСТАННІ НОВИНИ

За рік львівські прикордонники поповнили державну казну на понад 8,3 млн грн

|

За 11 місяців 2012 року на ділянці Львівського прикордонного загону затримано 54 незаконних мігранта та 162 особи за незаконне перетинання державного кордону України, ще 787 осіб – за порушення прикордонного режиму або режиму в пунктах пропуску. Про це повідомляє прес-служба загону.

Притягнуто до відповідальності 510 осіб за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні, складено 1545 протоколів про адміністративні правопорушення, на правопорушників накладено штрафів на загальну суму понад 723 тисячі гривень.

За звітній період прикордонники вилучили 36 одиниць зброї, 376 штук боєприпасів, та майже6,5 кілограмівнаркотичних психотропних речовин та лікарських засобів.

За контрабанду товарів та вантажів, зокрема цигарок (у 273 випадках було виявлено понад 206 тисяч пачок цигарок), прикордонники Львівського загону поповнили державну скарбницю на понад 8,3 мільйона гривень.

Відтак, за підсумками оперативно-службової діяльності Державної прикордонної служби України Львівський прикордонний загін посів почесне І місце.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *