ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати попереджають, що «Львівавтодор» може й не отримати коштів

|

Очільники ЛКП «Львівавтодор» мають зрозуміти, що виділяти кошти їм ніхто не буде, якщо не виконуватимуть роботи щодо ремонту трамвайних колій та дорожнього покриття. Про це 25 грудня заявив голова постійної депутатської комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку Львівської міськради, свободівець Іван Гринда. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як зазначив голова комісії, на засіданні комісії депутати таки погодили виділення коштів для ЛКП «Львівавтодор», та попри це вони незадоволені роботою підприємства та його очільників.

«За останній рік ЛКП «Львівавтодор» не провів жодних масштабних робіт щодо ремонту трамвайних колій 2 і 6 маршрутів та відповідно шляхового покриття. Незрозуміло, чому після закінчення єврочемпіонату не проведено ремонту частини вулиці Городоцької, зокрема ремонт трамвайної колії (від церкви Анни до ТЦ «Магнус»), чому не відремонтовано до кінця вулицю Бандери, Замарстинівську, Хмельницького та інші. Адже для проведення цих робіт було достатньо часу. Ми не можемо до кінця зрозуміти, чим займається очільник цього підприємства, окрім того, що отримує заробітну плату? На сьогодні на підприємстві працює 40 осіб, але істотних результатів роботи ми не бачимо. Окрім фінансування з міського бюджету для забезпечення роботи підприємства, «Львівавтодор» сьогодні може й заробляти, адже саме його працівники є відповідальними за паркування, проте останнім часом у середмісті важко зустріти паркувальника», – наголосив Іван Гринда. 

Депутат також додав, що команда Садового повинна забезпечити роботу підприємства відповідно до його профілю, бо надалі депутати не виділятимуть коштів для забезпечення невідомо яких робіт.

«Ми намагаємося стимулювати керівництво підприємства для ведення роботи відповідно до їх профілю. Очільники ЛКП «Львівавтодор» мають зрозуміти, що виділяти кошти їм ніхто не буде, якщо не виконуватимуть роботи щодо ремонту трамвайних колій та дорожнього покриття. Сподіваємося, що команда Садового зробить відповідні висновки щодо роботи ЛКП «Львівавтодор» і наведе лад на підприємстві. Окрім цього, ми вимагатимемо звіту від очільника ЛКП «Львівавтодор» щодо проведеної роботи за 2012 рік», – зазначив Іван Гринда.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *