ОСТАННІ НОВИНИ

У які парламентські комітети увійшли львівські депутати

|

Верховна Рада України сьогодні затвердила склад комітетів ВРУ сьомого скликання.
Нас передусім зацікавило, за якими напрямками працюватимуть народні депутати з Львівщини.  
Найбільше депутатів з Львівщини захотіли працювати в Комітеті з питань бюджету: Ярослав Дубневич (УДАР), Олег Канівець («Батьківщина») та Юрій Михальчишин («Свобода»).

 Троє обранців з Львівщини також увійшли в Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи: Ірина Сех («Свобода», Голова комітету), Андрій Тягнибок («Свобода») та Лідія Котеляк («Батьківщина»).

Доволі дивний вибір зробив Олег Тягнибок. Лідер ВО «Свобода» працюватиме у Комітеті з питань інформатизації та інформаційних технологій

В Комітет з питань європейської інтеграції увійшли Олег Панькевич («Свобода», заступник голови Комітету) та Степан Курпіль («Батьківщина»).

 В Комітет з питань науки і освіти увійшли Ірина Фаріон («Свобода») та Андрій Парубій («Батьківщина»).

 В Комітет з питань охорони здоров`я увійшли Роман Ілик («Батьківщина», перший заступник голови Комітету) та Василь Пазиняк «Батьківщина»).

 В Комітеті з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Львівщину працюватиме Ігор Васюник («Батьківщина»), в Комітеті з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики – Ярослав Гінка (УДАР).
У Комітеті з питань податкової та митної політики – працюватимуть два свободівця Ігор Кривецький (секретар комітету) та Михайло Блавацький.
У Комітеті з питань соціальної політики та праці – Михайло Хміль («Батьківщина»), в Комітеті з питань фінансів і банківської діяльності – Степан Кубів («Батьківщина», заступник голови Комітету).

Ще один свободівець Олег Махніцький буде заступником Сергія Ківалова у Комітеті з питань верховенства права та правосуддя.

З повним списком усіх парламентських комітетів можна ознайомитись тут.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *