ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронців Львівщини вчитимуть стріляти на лазерному тренажері

|

У внутрішніх військах Галицького з’єднання навчатимуть стріляти на оновленому лазерному тренажері. Про це повідомив начальник групи зв`язків з громадськістю та ЗМІ Західного територіального командування внутрішніх військ Вадим Голуб.

Оновлена версія лазерного тренажера отримала високу оцінку першого заступника командувача внутрішніх військ. Напередодні підведення підсумків у Західному територіальному командуванні перший заступник начальника Головного управління – командувача внутрішніх військ генерал-лейтенант Сергій Конопляник здійснив обхід військових частин Львівського гарнізону. 

Під час візиту до Галицького з`єднання внутрішніх військ генерал-лейтенанту Сергію Коноплянику продемонстрували оновлену версію ротного лазерного тренажеру, який розробив  інженер стрільбища цього з`єднання  службовець  Андрій Лалак.  Попередня версія пристрою відрізнялась наявністю дротових з`єднань, що не дозволяло відпрацьовувати всі необхідні справи.

Виготовлення  безпровідної версії ротного лазерного тренажеру Андрій Лалак завершив два тижні назад. Випробування, які провели у підрозділах показали досить високу надійність та ефективність тренажера.

Використання цього пристрою дозволяє практично у будь-якому навчальному класі чи приміщенні за короткий термін навчити швидко та влучно стріляти військовослужбовця з будь-яким початковим рівнем підготовки.

Доречно зауважити, що затрати на виготовлення комплекту насадок для пістолета та автомата  становлять всього 200 гривень, що на 40 гривень дешевше від попередньої провідної версії. Також важливо відзначити той факт, що тренажери аналогічного типу, які виробляються іншими виробниками, коштують десятки тисяч гривень.

Генерал-лейтенант Сергій Конопляник особисто перевірив пристрій  у дії і позитивно оцінив розробку інженера.

На сьогодні  пристрої попередньої версії використовуються для проведення стрілецьких тренувань в усіх частинах Західного територіального командування і довели свою ефективність на практиці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *