ОСТАННІ НОВИНИ

Тарас Чорновіл вважає, що фонд «Соціальний захист» причетний до вбивства його батька

|

Тарас Чорновіл переконаний, що рішення про вбивство його батька, керівника Народного руху України В’ячеслава Чорновола, ухвалювалося у так званому тодішньому фонді соціального захисту. про це він розповів в ефірі “5 каналу”, повідомляє УНН.
“Я вважаю, що відбувся діалог приблизно такий. Кучма сказав наближеним до себе людям таку фразу: “Зробіть так, щоб Чорновіл мені не заважав. Далі – справа ваша”. Наскільки мені відомо, рішення про те, щоб переходити від політичного знищення до фізичного, було прийнято, найімовірніше, в так званому фонді “Соціального захисту”, оскільки цим фондом курувалася діяльність силовиків”, – зазначив він.
За його словами, саме до цього фонду “бігав” і екс-міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко й всі інші. “Я розумію, що прийнято було рішення там. Яка роль в цьому Волкова, який фактично керував, яка – Ющенка, який був формальним керівником цього фонду? Я не знаю і не хочу знати. Я вважаю, що на це мають дати відповідь слідчі органи. Але саме в межах цього фонду, неформального штабу Кучми, було прийняте рішення про вбивство”, – упевнений Т.Чорновіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *