ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Кримської пропонують створити паркову Громадську раду

|

Жителі вулиці Кримської та прилеглих до Снопківського парку вулиць написали відкритого листа до депутатів міської ради Львова Віри Лясковської, Володимира Горона та Володимира Гірняка  щодо створення громадської ради, яка контролювала би питання функціонування парків та скверів. Подаємо текст листа:

“14.12.2012 року Виконавчим  комітетом Львівської міської Ради був задоволений Протест заступника прокурора Львівської області від 22.11.2012 року, щодо Рішення №737 від 26.10.2012 року, яким міські чиновники давали зелене світло на майбутню забудову Снопківського парку.

Громадськість Львова висловила  своє обурення з приводу даного Рішення №737, і максимально активно, за допомогою засобів масової інформації донесла своє занепокоєння, як до Вас, так і до правоохоронних органів Держави.

Прокуратурою Львівської області дуже оперативно було внесено  протест на згадане Рішення. Однак, як Ви мали можливість спостерігати, міські посадовці, намагалися в будь-який спосіб заблокувати вирішення цього питання.

Дякуючи Вашій активній підтримці громади Львова, підтримці громадських організацій, що виступили проти майбутньої забудови парку та принциповій позиції Прокуратури Львівської області, Снопківський парк, має можливість залишитися у первозданному вигляді, принаймі поки що.

Однак, у нас існує побоювання, що фірма забудовник та міські чиновники, які так активно лобіювали  її інтереси, всупереч вимогам закону та волі громади, знову активізують свої зазіхання на парк.

Атаки на парки Львова стають все  частішими, а ми львів’яни, як не гірко це констатувати, повинні тримати оборону перед зазіханнями саме чиновників міської Ради і фірм забудовників.

Прикро, але факт, що нам громадянам приходиться боротися з владою Львова і виборювати своє право на те, щоб  наші діти могли бачити парки  Львова такими як їх створили.

Тому, з метою унеможливлення подальшого захоплення парків і скверів у нашому місті, звертаємося до Вас з пропозицією створення Громадської Ради при Львівській Міській Раді з залученням представників громади, громадських організацій, фахівців у питаннях екології, аби створити контроль громадськості щодо будь-яких процесів, що відбуваються у місті стосовно зелених зон, та просимо внести дане питання на найближчу сесію Львівської міської Ради”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *