ОСТАННІ НОВИНИ

Комісію облради щодо “Моршинської” годують відписками

|

Тимчасова слідча комісія Львівської обласної ради з вивчення ситуації на Моршинському заводі мінеральних вод “Оскар” поки що не може похвалитися результатами. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова комісії Тарас Вервега.

За його словами, комісія намагається отримати інформацію з державних органів, однак отримує відповіді, які по суті є відписками.

Зокрема, з ДПС у Львівській області на прохання отримати інформацію щодо цього конфлікту, надійшла відповідь, що згідно із новим КПК, нічого по суті справи повідомити не можуть, оскільки триває слідство.  А з ГПУ прийшло повідомлення про те, що зверення обласної ради скеровано до прокуратури Львівської області.

Більш-менш умотивована відповідь надійшла з Вищої ради юстиції на звернення щодо дій судді Борейка – там обіцяють провести перевірку щодо викладених фактів і повідомити про її результати обласну раду.

Т.Вервега повідомив, що члени комісії запросили на своє наступне засідання представників прокуратури та податкової.

Крім того, він зазначив, що арешт на майно заводу залишався чинним до останнього часу, а от подання силовиків про зміну запобіжного заходу для директора Моршинського заводу Жовніра суд не задовольнив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *