ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує акція з безкоштовного вивчення англійської мови

|

До свята Миколая управління соціального захисту Львівської міської ради спільно з мовною школою «Хелен Дорон» підготували для діток особливий подарунок. Власне в рамках соціального проекту «Подаруймо дітям радість!» дітки з потребуючих сімей, віком від 5 до 8 років, впродовж 5 місяців матимуть змогу безкоштовно вивчати англійську мову. В рамках безкоштовного курсу відбудеться 40 занять. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«З року в рік ринок праці та навчання все більше глобалізується, відповідно ці процеси вимагають ґрунтовного рівня знань іноземної мови, особливо англійської, яку переважно позиціонують, як мову міжнародного спілкування. Ідея акції по безкоштовному вивченню англійської полягає в тому, аби спонукати діток до навчання, вже в ранньому віці робити перші кроки до майбутньому успіху в житті.

Нам приємно констатувати, що в місті в нас знайшлись однодумці, які долучились до акції «Подаруймо дітям радість» й надали унікальну можливість вивчати англійську мову природним шляхом – через ігри, забави, співи, танці, малювання, що в комплексі створює позитивне і наповнене веселощами середовище, яке дозволяє дітям розмовляти англійською як своєю рідною мовою», – каже начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту  Віктор Степанюк.

«Ми раді долучитися до такої ініціативи управління соціального захисту і розпочинаємо курс навчання для діток дошкільного віку. Наші навчальні заклади у Львові працюють вже 5 років, в Україні 10 років. Ми раді, що можемо долучатись до соціальних ініціатив і дати можливість навчатися не лише діткам з родин середнього чи вище середнього рівня достатку, бо послуга навчання є не надто дешевою, а й діткам з малозабезпечених сімей», – наголосив керівник навчального центру «Хелен Дорон рання англійська» Олег Говоруха.

Варто наголосити, що цього літа управлінням соціального захисту також підтримано ініціативу ГО «Місток», в рамках якої в літню пору, в часі шкільних канікул у Львові працювала літня школа для діток (8-12 років) з соціально вразливих сімей. Так, в часі проведення діти мали змогу вивчати англійську мову, спілкуючись серед одноліток разом із волонтерами-студентами Українського Католицького Університету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *