ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки коштує зняти елітну квартиру у Львові

|

Вартість оренди елітних апартаментів у Львові в рази нижче, ніж у Києві. За гроші які в столиці винаймач віддасть за рядову двокімнатну хрущовку, в місті Лева можна зняти шикарну «двокімнатку» з дизайнерським ремонтом, сучасними меблями і технікою, повідомляє портал безкоштовних оголошень Slando.

Найдорожчі апартаменти у Львові коштують 25 тисяч гривень на місяць. За ці гроші наймач зможе тимчасово пожити в п`ятикімнатній дворівневій квартирі на вулиці Петра Панча. Для порівняння, найдорожча п`ятикімнатна квартира Києва коштує $ 20 тис. за той же термін оренди.

При бажанні всього за € 700 у Львові можна знайти п`ятикімнатну квартиру з ремонтом, меблями, технікою і навіть сауною. У Києві за ці гроші можна зняти звичайну трикімнатну квартиру.

Межа цін для чотирикімнатних квартир у місті Лева становить 12 тисяч гривень. У середньому, елітне житло з такою кількістю кімнат можна зняти за 8-10 тис. грн. За таку суму можна місяць орендувати квартиру в центральному районі місті або в новобудові, де буде зроблений свіжий ремонт, встановлено ​​нові меблі та техніка.

Варто відмітити, що в оголошеннях на Slando елітні трикімнатні квартири у Львові здаються дорожче за чотирикімнатні. Так, ціна на «трійку» досягає 13 700 гривень. За ці гроші винаймачу пропонують квартиру в новобудові з ремонтом в стилі Хай-тек, новими меблями та технікою. У середньому ціна елітної трикімнатної квартири в західній столиці становить  1000 – 1200 доларів.

Двокімнатні апартаменти з родзинкою у Львові пропонуються в середньому за 800 доларів, але за найексклюзивніші варіанти власники можуть просити і до  1300$.

Найвища ціна на однокімнатну квартиру у Львові становить 6100 гривень. За ці гроші клієнту пропонується квартира на вулиці Вірменській, з індивідуальним опаленням, дорогими меблями і технікою.

При цьому середня ціна елітних однокімнатних квартир Львова становить 500$. Стільки ж у Києві просять за кімнату в хрущовці, де навіть може не бути необхідної техніки.

Раніше аналітики Slando порахували середню вартість оренди квартир у великих містах України. Так, у Львові однокімнатні квартири здаються в місяць в середньому за 1585 гривень, двокімнатні – за 2227, а трикімнатні – за 3556 грн.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *