ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року воєнізована охорона розкрила майже 1,5 тис крадіжок на об’єктах залізничного транспорту

|

За даними Головного управління воєнізованої охорони Укрзалізниці з початку року на залізницях України розкрито та попереджено 1249 випадків неправомірних дій на суму 1,98 млн грн. про це інформує прес-служба Укрзалізниці.

Зокрема, зареєстровано 360 крадіжок вантажів на суму 400,3 тис. грн та 889 випадків крадіжок комплектуючих деталей та обладнання залізниць на суму 1,58 млн грн.

Також працівниками воєнізованої охорони регулярно проводяться оперативно-профілактичні заходи на об’єктах залізничного транспорту. Кількість затриманих порушників за 11 місяців становить 9512 особи, з них за ходіння коліями у невстановленому місці –– 9486 осіб, за незаконний проїзд у вантажних поїздах — 14 осіб, зривання пломб та інше — 12 громадян. До адміністративної відповідальності притягнуто 7516 громадян, загальна сума штрафів становить 260 тис. грн.

Зазначимо, що найбільше розкрито і попереджено крадіжок на Придніпровській залізниці — 502, Донецькій — 300, Львівській — 173 та Південно-Західній –– 153 випадки. 

Залізничники проводять профілактичні заходи, спрямовані на зменшення кількості несанкціонованих втручань в роботу залізничного транспорта: інформують пасажирів у ЗМІ та на вокзалах про можливі наслідки неправомірних дій; проводять спільно з працівниками транспортної міліції рейди та перевірки; оснащують станції та вокзали системами відеонагляду; інструктують локомотивні бригади та працівників вокзалів; проводять у засобах масової інформації профілактику злочинності на залізницях. Зокрема, на нових електропоїздах встановлюється система контролю несанкціонованого проникнення сторонніх осіб у вагони, що знаходяться у відстої та системи відеонагляду у вагонах.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *