ОСТАННІ НОВИНИ

Помічники Миколая рознесли три тисячі подарунків

|

18 грудня близько 600 помічників Святого Миколая вирушили в дорогу, щоб рознести подарунки за адресами 3000 потребуючих дітей Львова. Про це йдеться в повідомленні акції “Миколай про тебе не забуде”.

Помічники Миколая, одягнені в шапочки та із спеціальними ідентифікаторами  відвідали кожну домівку, стукаючи в двері та кажучи “Я від Святого Миколая! Він просив передати тобі цей подарунок.”

19 грудня під час святкової акції в місті, яка традиційно відбувається в найбільш людних місцях Львова, волонтери вітали перехожих зі святом Миколая, дарують їм цукерки, листівки і щирі посмішки.

Цього року волонтерами-помічниками Миколая у місті Львові стало 750 молодих людей, які допомагали роботі Канцелярії та Фабриці Св. Миколая.

Також до цьогорічної акції долучились троє волонтерок з Франції, Литви та Данії, які зараз реалізують проекти Європейської волонтерської служби в рамках програми «Молодь в дії». Традиційно акцію підтримали багато приватних водіїв, які розвозили помічників Миколая у найвіддаленіші частини міста.

Завдяки співпраці партнерських організацій  та ініціативі молодих людей цього  року благодійна акція „ Миколай про Тебе не забуде” проводиться в 17 містах України.

Фото: сайт www.mykolaj.com.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *