ОСТАННІ НОВИНИ

Дні Грузії дійдуть і до Львова

|

Інститут міста реалізовуватиме спільний українсько-грузинський проект, який має на меті пожвавити взаємовигідну співпрацю між Львовом та Тбілісі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Проект передбачає організацію міні-фестивалів Тбілісі у Львові та навпаки. Таким чином планується збільшити туристичні потоки в обох напрямках та ближче познайомитись з культурними традиціями, національними звичаями та можливостями розвитку бізнесу та збільшення інвестицій. Адже незважаючи на взаємовигідний досвід обох учасників проекту, зараз Львів як туристичний та бізнес-партнер для грузинів не добре відомий. Тож дослідження, які визначать вигідні сфери співпраці між Україною та Грузією, є дуже перспективними.

Крім того, в рамках проекту представники владних, ділових та громадських кіл матимуть можливість пройти стажування у місті-партнері та обмінятися досвідом у тих галузях, в яких міста демонструють визначні успіхи.

«Між Україною та Грузією існують дружні стосунки та розвивається співпраця в торгівельній, культурній, та комерційній сферах. У Львові ця співпраця має поодинокий характер. Проте в ділових колах постійно точаться розмови про взаємний вихід на ринки, вигоду співпраці, та, зрештою, бажання співпрацювати із дружньою країною, що активно розвивається, а громадяни якої сповідують схожі європейські цінності. Львів і Тбілісі та Грузія загалом є молодими туристичними центрами, що показують одні з найдинамічніших темпів розвитку», – зазначила автор проекту, аналітик програми міжнародної діяльності Інституту міста Олександра Сладкова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *