ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні Миколай прийде й до діток з неблагополучних родин

|

Сьогодні в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» студентський парламент Львова спільно з торговою маркою «Добрий хліб» подарує дітям із соціально незахищених львівських родин яскраве свято до Дня святого Миколая. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Активна львівська молодь за сприяння небайдужих підприємців для 27 маленьких вихованців кризового центру «Діти вулиці» підготувала насичену святкову програму. В рамках заходу на дітей чекають різноманітні забави, конкурси, а також святкова вистава від акторів студентського театру, під час якої до дітей завітають святий Миколай з ангелами та іншими своїми помічниками. Усе дійство для малят розпочнеться о 16.00 год. за адресою: вул. К. Левицького, 111.

«Діти з неблагополучних родин не завжди мають можливість отримати до свята подарунок. А ж для кожної дитини насправді дуже важливо, щоб у свято про неї не забували, щоб подарували свою увагу та турботу люди, які є поруч. Тож тим дітям, які не отримують стільки батьківської любові та тепла, скільки потребують, хоч на один день ми постараємось подарувати нехай не повноцінну родину, але відчуття тепла та родинного затишку, подарувати їм радість. Щоб вони мали змогу рости і розвиватись у навіть у тих умовах, в яких опинились. Адже у День святого Миколая свято має бути у кожної дитини», – каже Іван Попович, студентський мер Львова.

Після святкового дійства усіх малят чекають приємні подарунки – розвиваючі забавки, солодощі, приладдя для малювання та одяг – ті речі, які є незамінними у кожному дитячому закладі та знадобляться усім діткам.

«Ми завжди раді можливості зробити добру справу та допомогти тим, хто цього потребує. Особливо, якщо ті, кому допомагаєш – діти. Адже їхнє щастя та усмішки – це те, заради чого працює кожен з нас. Тож ми охоче відгукнулися на запрошення соціальної кампанії «Добрі справи» та долучилися до святкової акції на Миколая. Спільними зусиллями ми можемо зробити цих діток щасливими», – каже Еміль Трофимюк, маркетолог торгової марки «Добрий хліб».

Також сьогодні в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» 60 діток, які опинилися у складних життєвих обставинах, відвідають святкову виставу від театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» у гіпермаркеті «Епіцентр», після якої на них чекають святкові дарунки від керівництва гіпермаркету. Заразом волонтери соціальної кампанії стануть справжніми Миколаями для 10 діток із малозабезпечених та багатодітних львівських родин. Гурт небайдужих добровольців підготував для діток з цих родин святкові подарунки, які сьогодні ввечері принесуть до їхніх домівок.

Фото: Михайло Дашкович 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *