ОСТАННІ НОВИНИ

Через”кінець світу” в Гватемалу не пробитися

|

 Туристи з усього світу стали купувати квитки тільки в один кінець через «кінець світу», що наближається, який, згідно з деякими трактуваннями Великого Календаря Майя, очікується 21 грудня

Через це авіаперевізники та туроператори хмушені організовувати спеціальні акції та дисконти, повідомляє «Комерсант FM».

Згідно з повідомленням, у наявності виявилася величезна кількість недорогих і навіть дешевих авіаквитків, зафіксовано низький попит за всіма закордонними напрямками – близькими і далекими, констатують гравці ринку. А найпопулярнішими напрямками наразі є Франція та Туреччина, зазначає радіостанція.

Зазначимо, у Франції знаходиться пік Бюгараш у передгір’ях Піренеїв. За прогнозам місцевих ясновидців, це єдине місце, на якому можна буде пережити «Судний день» 21 грудня: прилетять інопланетяни і заберуть з собою всіх охочих вижити. До цієї дати там очікують прибуття близько 100 тисяч журналістів, туристів та релігійних фанатиків.

Небувалий наплив відвідувачів через страх перед нібито прийдешнім «кінцем світу» переживає і невелике село Сірінс у Туреччині, неподалік від Ефеса, звідки на небо піднеслася Діва Марія. Деякі люди вважають, що у Сірінса «дуже потужна енергетика, яка перенесе їх в інше місце в космосі», повідомляє «Європа-Сьогодні».

Раніше повідомлялося, що близько 200 тисяч туристів зустрінуть «кінець світу» в Гватемалі, де цю подію вирішили перетворити на грандіозне свято. «Вже зараз практично неможливо знайти місце для ночівлі в містечках, які прилягають до археологічних зон, де будуть проходити церемонії і фестивалі на ознаменування «нового світанку майя», – повідомив директор місцевого інституту туризму Педро Дучеса.

Саме ця країна вважається колискою культури майя. З вечора 20 грудня тут почнуться вистави в 13 археологічних зонах, пов’язаних з майя, а пряма трансляція цієї події буде вестися для багатьох країн світу. Нащадки древніх майя абсолютно не приймають апокаліптичні ідеї, настільки розрекламовані в західному світі. За їхніми словами, швидше дата 21 грудня 2012 року відноситься не до кінця, а до початку нової ери. Такої ж думки дотримується і уряд Гватемали.

Коментарі 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *