ОСТАННІ НОВИНИ

Ківалов хоче озброїти суддів навіки

|

Депутат Верховної ради від фракції Партії регіонів Сергій Ківалов виступає за надання довічного права носити травматичну вогнепальну зброю українським суддям. Про це йдеться в повідомленні прес-служби депутата, пише ТСН.

“Як не сумно, але ця трагедія (убивство судді і його сім`ї в Харкові) повинна підштовхнути законодавців до перегляду законодавства про захист працівників суду. Зокрема, я давно виступаю за те, щоб суддям дозволили носити вогнепальну зброю не тимчасово, як зараз, і не за заявою судді про те, що йому загрожує небезпека, а з моменту вступу на посаду і, можливо, довічно”, – заявив Ківалов.

Він зазначив, що також необхідно посилити гарантії недоторканності суддів. “Я і раніше виступав за те, щоб суддя був більш захищеним – і соціально, і фізично. А зараз, думаю, для всіх очевидно, що це зробити просто життєво необхідно”, – сказав депутат.

Крім того, Ківалов закликає МВС, Генпрокуратуру та СБУ направити на розкриття цього злочину свої найкращі сили і знайти винних найближчим часом.

Нагадаємо, 15 грудня суддю Фрунзенського райсуду Володимира Трофімова і 3-х членів його сім`ї знайшли вбитими й обезголовленими у квартирі багатоповерхового житлового будинку, розташованого в Московському районі Харкова.

Вбивць наразі шукають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *