ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця долучилася до вирішення ситуації зі сніговими заторами на трасі Київ-Чоп

|

Залізничники Львівської магістралі, почувши звернення про допомогу у вирішенні надзвичайної ситуації, яка склалася на трасі Київ-Чоп, негайно відреагували. Для боротьби зі сніговими заметами на дорозі було задіяно сім бульдозерів. Про це інформує прес-центр Львівської залізниці.

Від 16 грудня до допомоги людям і техніці, яка застрягла у снігу, долучилися три колійно-машинні станції Львівської залізниці. Так, залізничний бульдозер працює на ділянці Варковичі-Сатиїв (Дубенський район, Рівненщина), ще одна машина працює у цьому ж районі на ділянці Озеряни-Княгинне. Три бульдозери допомагають працювати Львівському облавтодору, розчищаючи від снігу шляхи у Бродівському районі. Ще дві машини працюють на Тернопільщині, прибираючи сніг поблизу Борщова. Для допомоги дорожникам залізничники залучили понад два десятки кваліфікованих бульдозеристів, машиністів та водіїв.

Водночас на Львівській залізниці тривають заходи з забезпечення безпеки руху на колії та на об’єктах залізничної інфраструктури. Лише за останню добу колію від снігу прибирали 8 снігозбиральних машин, які вивезли понад 9200 кубометрів снігу. За добу на роботу з прибирання снігу залучили 2125 осіб.

Враховуючи складні погодні умови, аномальні снігопади та можливі пориви вітру, обледеніння та ожеледицю працівники Львівської залізниці звертаються до усіх громадян, які перебуватимуть на об’єктах залізничної інфраструктури, з проханням бути максимально уважними та обережними, звертати увагу на метеопрогнози, стежити за повідомленнями на вокзалах та станціях та планувати свої подорожі з урахуванням погодних умов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *