ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Табаков підписав контракт із Universal Music Group

|

15 грудня у перерві між своїми двома сольними концертами у рідному Львові співак, композитор, переможець телепроекту «Голос країни» Павло Табаков підписав контракт із найбільшою у світі компанією звукозапису Universal Music Group. Підписання відбулося прямо у фойє Національного театру ім. М. Заньковецької, на сцені якого з аншлагами й виступав того вечора голосистий співак. Про це повідомляє прес-служба співака.

Свій підпис під документом поставив також генеральний директор ТОВ «Юніверсал Мюзік» Дмитро Коннов, який спеціально з нагоди цієї події прилетів до Львова. Таким чином Павло Табаков став третім українським артистом, який має контракт із Universal Music Group – компанією, під лейблом якої виходять альбоми знаменитих на увесь світ співаків Андреа Бочеллі, Ріанни, Леді Ґаґи, Браяна Адамса, груп Bon Jovi, Maroon 5.  

Можливість підписати контракт із Universal Music Павло Табаков отримав ще понад півроку тому, коли 29 квітня 2012 р. з колосальним відривом від суперників переміг у найпрофесійнішому вокальному проекті на українському телебаченні «Голос країни» (канал «1+1»).

«Я радий, що нарешті отримав свій приз – контракт із Universal Music, – каже володар титулу «Голос країни» Павло Табаков. – Уже в найближчі місяці у співпраці з цією поважною компанією я випущу свій новий альбом – із здебільшого авторських пісень, які написав за останній рік. Також у наших першочергових планах – зйомки кліпів, радіо- і телепрем’єри. За час переговорів з Universal Music я зрозумів, що у цій компанії працюють професіонали. Впевнений, із підписанням цього контракту у моїй пісенній творчості настане якісно новий етап – і я зможу доносити свою музику до ще ширшого кола меломанів».     

Генеральний директор ТОВ «Юніверсал Мюзік» Дмитро Кононов зі свого боку каже, що Павло Табаков – рідкісний приклад мужнього і романтичного співака. «Він вільно працює у найрізноманітніших жанрах. І при цьому у нього є головне, що приваблює людей, – голос і харизма. Надіюся, що очевидні достоїнства Павла зможе оцінити не тільки львівська і західноукраїнська публіка, а й меломани всієї країни. У наших планах також познайомити з Павлом росіян. Але всіх секретів розкривати не будемо», – сказав Д.Кононов.

Фото: прес-служба П.Табакова  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *